GolfStar solmii yhteistyösopimuksen Costa Daurada Golf Associationin kanssa

GolfStar solmii pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Costa Daurada Golf Associationin kanssa. GolfStar Travelin tavoitteena on lisätä ruotsalaisten ja suomalaisten golfareiden määrää tällä fantastisella alueella Barcelonan eteläpuolella.


Yhdessä Costa Daurada Golf -yhdistyksen kanssa saamme mahdollisuuden markkinoida ja sijoittaa tämän helmen golfarien kartalle, mikä on fantastista. Olemme erittäin ylpeitä tämän strategisen ja syvän yhteistyön aloittamisesta, kertoo Stefan Brikell, markkinointijohtaja GolfStarissa.

Ruotsi ja Suomi ovat meille tärkeitä markkinoita ja yhteistyön myötä GolfStarin kanssa Costa Daurada Golf Associationin jäsenyrityksillä on mahdollisuus markkinoida aluetta kaikella tarjonnalla majoituksen, golfkenttien, rantojen, ravintoloiden, viinitilojen, kulttuurin ja muun osalta GolfStarin 50 000 pohjoismaiselle jäsenelle. Olemme vakuuttuneita, että tämä yhteistyö tulee olemaan erittäin menestyksekäs ja odotamme pitkäaikaista yhteistyötä GolfStarin kanssa, sanoo Jordi Hernandez, Costa Daurada Golf Associationin johtaja.

Aloitamme yhteistyön ja Costa Dauradan markkinoinnin järjestämällä 7 kilpailua 50 000 GolfStarin jäsenellemme. Viisi kilpailua pelataan kentillämme Tukholman ympäristössä ja kaksi kilpailua Suomen kentällämme Helsingin ympäristössä. Kilpailut pidetään toukokuusta syyskuuhun ja ensimmäinen kilpailu alkaa 25. toukokuuta GolfStar Viksbergissä. Kustakin kilpailusta kaksi joukkuetta etenee finaaliin, joka pelataan marraskuussa Costa Dauradassa, sanoo Stefan Brikell.

Osana tätä yhteistyötä käynnistämme täysimittaisesti GolfStar Travelin, joka on tarkoitettu vain jäsenillemme. Tämä 'oma matkatoimisto' auttaa varaamaan edullisia Stay & Play -paketteja valituilla golfkentillämme ja yhteistyökumppaneillamme Costa Dauradassa. Paketit sisältävät majoituksen, pelaamisen ja muita aktiviteetteja, kuten ravintolakäyntejä ja viininmaisteluita, jatkaa Stefan.

Golfia pelataan kuudella golfkentällä. Omalla klubillamme, GolfStar Cambrilsissa, sekä Gaudí Golf 18-reikäisellä, Panorámica Golf 18-reikäisellä kentällä ja 45-reikäisellä Infinitum Golf -kentällä (aiemmin Lumine). Majoitus tapahtuu aluksi neljässä valikoidussa hotellissa - Sol Port Cambrils Hotel, Monica Hotel, Instants Boutique Hotel ja Mas Gallau Hotel, jatkaa Stefan.

Costa Dauradan alueella on tarjota paljon golfia yhdistettynä monenlaisiin muihin fantastisiin aktiviteetteihin. Olen vakuuttunut siitä, että GolfStarin jäsenet arvostavat tätä yhteistyötä. Nyt jäsenemme saavat vielä enemmän, eniten golfia rahoilleen, päättää Stefan Brikell.

Lisätietoja antaa:

Stefan Brikell, Markkinointijohtaja GolfStar, tel: + 46 708 35 05 26, e-mail: stefan.brikell@golfstar.se
Jordi Hernandez, Johtaja, Costa Daurada Golf Association, tel: +34 622 829 263, email: jordi@visitcostadauradagolf.com


GolfStar on Caddies Europe AB (publ.) tytäryhtiö ja Pohjois-Euroopan suurin MCO ”multi course operator”, joka hallinnoi ja operoi yhteensä 22 golfkenttää. Golfkentät sijaitsevat 14 golfkeskuksessa Suur-Tukholman alueella, yksi kenttä sijaitsee Espanjassa ja neljä keskusta Suomessa, joita käyttää yli 50.000 jäsentä. Caddies-konserniin kuuluu tällä hetkellä GolfStar, Cloud Golf Club, TopTee Greenkeeping AB, SmartGolfa, Greenfee Outlet ja Golfresan on Tour.

Costa Daurada Golf Association edistää golfin harrastamista alueella. Järjestön jäseniin kuuluu useita hotelleja, golfkenttiä, matkailutoimistoja ja kuljetusyrityksiä, jotka toimivat alueella.