GolfStar Kasvaa Espanjassa

GolfStar laajentaa golftoimintaansa Espanjassa ja solmii monivuotisen yhteistyösopimuksen Gaudí Golf Clubin ja Panorámica Golf Clubin kanssa sekä lanseeraa jäsenilleen uuden lisäjäsenyyden – GolfStar Play ALL Spain.

Uusi ainutlaatuinen "Play All Year" -jäsenyys on suunnattu golffareille, jotka haluavat laajan valikoiman golfkenttiä pelattavaksi ympäri vuoden. Play ALL Spainin avulla pääset pelaamaan vapaasti 19 kentällämme Ruotsissa ja 2 kentällämme Suomessa ja nyt myös 3 golfkentällä Espanjassa. Omalla klubillamme GolfStar Cambrils (9 reikää) sekä yhteistyöklubeilla Gaudí Golf Clubilla (18 reikää) ja Panorámica Golf Clubilla (18 reikää). Tämä sisältää myös ilmaisen pelaamisen ja harjoittelun sisäharjoittelukeskuksessamme Lindön Vallentunassa, aloittaa Stefan Brikell, GolfStarin markkinointijohtaja.

Gaudí Golf Club on upea 18 reikäinen par 71 kenttä, jossa on harjoitusalue, klubitalo ravintolalla ja runsas ulkoterassi. Gaudí Golf Club sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Cambrilsista, jossa meillä on oma kenttä. Kenttä on vaihteleva useilla vesiesteillä, hyvin sijoitetuilla bunkkereilla ja ajoittain kapeilla väylillä. Viheriöt ovat hyviä ja lippujen paikat ovat yleensä haastavia.


Tunnin ajomatkan päässä Cambrilsista etelään on Bernard Langerin suunnittelema Panorámica Golf Club. Kenttä on hauska ja haastava. Siellä on myös suuret harjoitusalueet ja klubitalo, jossa on sekä ravintola että baari ja mahtava terassi golfkierroksen jälkeen, Stefan jatkaa.

Kun pelioikeutetut lisäävät Play ALL Spainin tavalliseen Play ALL Small-, Medium- ja Large -pelioikeuteensa, he pääsevät vielä useammalle kentälle, mutta suurin ero on, että voi pelata golfia 12 kuukautta vuodessa. Tätä jäsenemme ovat pyytäneet pitkään, aina pandemiaan saakka jatkuneesta yhteistyöstämme Luminen kanssa. Koska olemme nyt perustaneet GolfStarin Espanjaan omalla toimistollamme ja kentällämme Cambrilsissa, miellyttävässä kaupungissa 100 kilometriä Barcelonasta etelään, tämä yhteistyö on luonnollinen askel tarjota jäsenillemme entistä enemmän "eniten golfia rahallesi", Stefan sanoo.


Play ALL Spain -jäsenyytemme lanseerataan kesäkuun aikana. Verkkokauppamme osoitteessa golfstar.se voit helposti ostaa ja päivittää nykyisen jäsenyytesi ja näin pidentää golfkautta jo tästä syksystä ja koko talven ajan, Stefan päättää.

Lisätietoja antaa:
Stefan Brikell, Markkinointijohtaja GolfStar, tel: + 46 708 35 05 26, e-mail: stefan.brikell@golfstar.se

​​​​​​​
Tuomas Snäkin, CEO GolfStar Finland, tel: +358 400 26 28 27, e-mail: tuomas.snakin@golfstar.fi


GolfStar on Caddies Europe AB (publ.) tytäryhtiö ja Pohjois-Euroopan suurin MCO ”multi course operator”, joka hallinnoi ja operoi yhteensä 22 golfkenttää. Golfkentät sijaitsevat 14 golfkeskuksessa Suur-Tukholman alueella, yksi kenttä sijaitsee Espanjassa ja neljä keskusta Suomessa, joita käyttää yli 50.000 pelioikeutettua. Caddies-konserniin kuuluu tällä hetkellä GolfStar, Cloud Golf Club, TopTee Greenkeeping AB, SmartGolfa, Greenfee Outlet ja Golfresan on Tour.