Haemme Range Leppävaaraan ja Megarange Vantaalle iloisia ja asiakapalveluhenkisiä työntekijöitä.

Työtehtävien kuvaus:

Oletko sinä hakemamme positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan rangelle?
Haemme työntekijöitä Leppävaaraan sekä Vantaalle osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla huhtikuusta lokakuuhun. Mahdollisuus jatkaa työskentelyä marraskuussa.

  • Työssäsi rangella vastaat rangen päivittäisistä askareista sekä ylläpidosta ja eri pelituotteiden myynnistä.
  • Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä.

Molemmat golfranget palvelevat kesällä kello 08.00–21.00. Työajat sijouttuvat tälle välille. Sesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä aukioloaikoja on lyhennetty. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 08.00 ja 21.00 välisenä aikana, viikon jokaisena päivänä.

Tarjoamme:

  • Rennon työympäristön
  • Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä alalla
  • Rangen ilmaisen käytön työntekijöille


Mikäli olet aktiivinen, oma-aloitteinen sekä hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja aiemmasta asiakaspalvelutyöstä on hyötyä mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftausta katsotaan hyödyksi mutta se ei ole välttämätöntä. Vaadimme työntekijältä vähintään 18-vuoden ikää.

Kiinnostuitko työstä? Hae paikkaa lähettämällä CV sekä hakemus sähköpostitse osoitteeseen oliver.felixson@golfstar.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 6.4.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Palvelupäällikkö

Oliver Felixson
+358 45 138 6966
oliver.felixson@golfstar.fi