Rentoudu golfrangella Leppävaarassa

Yhteystiedot ja aukioloajat

GoGolf Range Leppävaara
Säterin puistotie

Puhelin: 050 5525 561
Sähköposti: range@gogolf.fi

Leppävaaran juna-asema

300 m

Helsingin keskusta

24 min

70 lyöntipaikkaa

Chippi- ja lähipelialue

Kahvila/Ravintola

Golfvalmennus

Green card -kurssit

Kuusi padelkenttää

GoGolf Range Leppävaara on monipuolinen golfin harjoittelukeskus loistavalla paikalla Espoon Leppävaarassa. Vierestä löytyy niin ulkoilureitit luonnossa, kuin vilkas ostoskeskus Sello. Paikalle voi tulla kuka tahansa tutustumaan lajiin tai harjoittelemaan tosissaan. 

GoGolf Range Leppävaarasta löytyy lähes 70 lyöntipaikkaa, chippausalue, lähipelialue ja kuusi uutta kilpatasoista padelkenttää. Lisäksi meillä on rangella oma kahvio ja viihtyisä terassi, jossa tarjoillaan virvoikkeiden lisäksi maistuvia street food-tyylisiä annoksia. 

GoGolfin valmennustiimi koostuu huippuosaajista

 

GoGolf järjestää tänä vuonna entistäkin laajemman kurssi- ja valmennustarjonnan!

Leppävaarassa opettajina toimivat
Antti Vaalas, PGA Pro
Timo Karvinen, PGA Pro
Marko Kumm, PGA Pro
Milla Haro, GoGolf-valmentaja

Päivässä golfariksi green card -kurssit​ 79 €

Kurssi on GoGolfin järjestämä alkeiskurssi, jolla opit golfin perusasioita, sanastoa ja sääntöjä. Päivän aikana käydään läpi eri golflyöntien perusteet ja opetellaan golfia hauskalla ja rennolla tavalla. Etukäteen ei tarvitse jännittää.

Kurssi aloitetaan kotona tehtävällä itseopiskelupaketilla. Helppolukuisen materiaalin avulla voit jo etukäteen silmäillä golfiin liittyviä termejä ja sääntöjä. Mitään koetta kussilla ei kuitenkaan ole, joten tämä tieto on tarkoitettu vain ja ainoastaan tukemaan sinun oppimistasi. Päivän päätteeksi kaikki kurssilaiset saavat green cardin eli golfin ajokortin. Kurssin hinta on ainoastaan 79 €!

Tervetuloa mukaan!