Pelipaikat ja sijainnit

Katso sinulle helpoin paikka treenata ja tutustu kohteisiimme

GOGOLF MEGARANGE AIRPORT

MegaRange Airport on aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva GoGolfin harjoitusalue. Range on kaikille avoin harjoituspaikka, jossa on mahdollisuus harjoitella golfia putista draiviin. Range on iltaisin valaistu ja lyöntipaikkoja löytyy myös katosten alta, joten sateen yllättäessä harjoitukset voivat jatkua.

 

MegaRangen osoite: Turvalaaksonkuja 3, 01740 Vantaa

GOGOLF RANGE LEPPÄVAARA

GoGolf Range Leppävaara on monipuolinen golfin harjoittelukeskus loistavalla paikalla Espoon Leppävaarassa. Vierestä löytyy niin ulkoilureitit luonnossa, kuin vilkas ostoskeskus Sello. Paikalle voi tulla kuka tahansa tutustumaan lajiin tai harjoittelemaan tosissaan.

Säterinpuistontie 1, 02600 Espoo

HILLS BY GOGOLF

GoGolf perheen uusi tulokas löytyy Vihdin Jokikunnasta. Hills by GoGolf omaa huippu fasiliteetit harjoitteluun, pelaamiseen ja nautiskeluun. Iso range-alue, harjoituskenttä Piccolo sekä kaksi täysmittaista, kilpatason kenttää luovat upeat puitteet golfin harrastamiselle. GoGolf by Hills palvelee niin lähiseudun asukkaita kuin kauempaakin tulevia golffareita. 

Kentän osoite: Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta

KURK GOLF

Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä löytyy Kirkkonumelta Bakträsk-järven tuntumasta. Kurk Golf on tunnettu Suomen hauskimpana golkenttänä, jonne kaikki golffarit pelitasosta riippumatta ovat tervetulleita. Harjoitusalueet, klubitalo sekä ykköstii ovat pelaajan kannalta kompaktisti lähellä toisiaan. Kurk Golf pitää sisällään 27 reikää – 18 reikäisen Valley & Lake -kentän sekä 9-reikäisen Hill -kentän. Kurk Golf on mielenkiintoinen ja vaihteleva sekoitus vehreää puisto- ja metsäkenttää. 

 

Kentän osoite: Kuperkeikantie 20, 02550 Evitskog

GOGOLF LOUNGE KERA

Espoon Kerassa sijaitseva GoGolf Lounge on Suomen siistein ja modernein sisäharjoitteluhalli. Loungesta löytyy lyöntipaikkojen ja kaltevan lähipeligriinin lisäksi kahdeksan Trackman studiota, jossa voi matkustaa virtuaalisesti Kaliforniaan ja pelata Pebble Beach yhdessä kaveriporukan kanssa. Trackman analysaattori kertoo samalla lyönnistäsi kaiken oleellisen ja antaa työkaluja svingin kehittämiseen myös sisätiloissa. GoGolf Loungesta löytyy lisäksi GolfSkyn pieni myymälä sekä viihtyisä baari, jotka palvelevat golffareita harjoittelun lomassa.

 

GoGolf Loungen osoite: Karantie 4 Keran hallit, 02630 Espoo.

HIRVENSALON GOLF

Vain viiden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Hirvensalon Golf kuuluu uutena tulokkaana GoGolf perheeseen. Kenttä on 6-reikäinen, mutta muokattavissa 18-väyläiseksi, tasoituskelpoiseksi kentäksi. Lisäksi alueella on 23-paikkainen range ja useampi harjoitusgriini lähipelin harjoittelua varten. Hirvensalon alueen hyvä henki ja aloittelijaystävällinen kenttä rohkaisee uusia golffareita lajin pariin. Kesällä 2021 GoGolf järjestää useita Päivässä Golfariksi Green Card -kursseja Hirvensalon Golfissa.